Mieszanki przyprawowe do wyrobów podrobowych
Nr asort. | ASORTYMENT | Dozowanie |
0186 | Smalec II | |
0188 | Smalec III | |
0189 | Smalec | |
0190 | Smalec babuni | |
0210 | Pasztetowa | 5 g/kg |
0213 | Pasztet grzybowy | 7 g/kg |
0214 | Pasztet grzybowo-cebulowy | 7 g/kg |
0215 | Pasztetowa cebulowa combi | 12 g/kg |
0216 | Pasztetowa cebulowa | 6 g/kg |
0217 | Pasztet cebulowo-ziołowy | 10-12 g/kg |
0218 | Pasztet cebulowo-ziołowy combi | 25 g/kg |
0219 | Pasztet kremowy Strasburg | 12-15 g/kg |
0220 | Pasztet kremowy Ardena | 12-15 g/kg |
0221 | Pasztetowa wiejska | 10 g/kg |
0222 | Pasztet pomidorowy | 8-10 g/kg |
0223 | Pasztet wyśmienity combi | 25 g/kg |
0231 | Salceson farmerski | 6 g/kg |
0232 | Salceson wiejski | 5 g/kg |
0233 | Salceson ozorkowy | 5 g/kg |
0234 | Salceson podrobowy | 5 g/kg |
0235 | Salceson czarny | 5 g/kg |
0236 | Salceson włoski | 5 g/kg |
0237 | Salceson drobiowy | 8 g/kg |
0238 | Salceson biały extra | 7 g/kg |
0239 | Salceson italiański | 8g/kg |
0240 | Salceson biały extra K | 8g/kg |
0241 | Pieczeń rzymska | 8 g/kg |
0242 | Pieczeń bawarska | 6 g/kg |
0243 | Pieczeń farmerska | 7 g/kg |
0244 | Pieczń rzymska F | 6-8g/kg |
0245 | Pieczeń wiedeńska | 8g/kg |
0246 | Pieczeń | 5 g/kg |
0247 | Pieczeń wiejska | 5 g/kg |
0248 | Pieczeń szlachecka | 10-15 g/kg |
0249 | Pieczeń polska | 10-15 g/kg |
0250 | Kaszanka | 5 g/kg |
0251 | Krupniok śląski | 12 g/kg |
0256 | Pieczeniowa mix | 5g/kg |
0257 | Pasztet dziadziunia | 10g/kg |
0850 | Pasztet Bauera | 7g/kg |
0851 | Pasztet delikatesowy | 6-8g/kg |
0849 | Pasztet domowy | 7g/kg |
0853 | Mix tradycyjny | 6-8g/kg |
Kategorie produktów