Aromaty
Nr asort | ASORTYMENT | Dozowanie |
0505 | Aromat zająca | 2-3g/kg |
0506 | Aromat chrzanu | 2-3g/kg |
0510 | Aromat beconu | 5 g/kg |
0511 | Aromat wątróbki | 2 g/kg |
0512 | Aromat gęsi | 2 g/kg |
0513 | Aromat królika | 2 g/kg |
0514 | Aromat kury gotowanej | 2 g/kg |
0515 | Aromat piesi kurczaka | 2 g/kg |
0516 | Aromat kurczak złocisty | 2 g/kg |
0517 | Aromat filet z indyka | 2 g/kg |
0518 | Aromat mięsa pieczonego | 2 g/kg |
0519 | Aromat pomidora | 2-4 g/kg |
0520 | Aromat grzyba | 1-2 g/kg |
0521 | Aromat wieprzowiny | 2-3g/kg |
0523 | Aromat grzyba | 3-4g/kg |
0526 | Aromat wołowiny | 2-3g/kg |
0529 | Aromat gęsi | 2-3g/kg |
0531 | Aromat kurczak pieczony extra | 2-3g/kg |
0518 | Aromat mięso pieczone | 2-3g/kg |
0537 | Aromat szynki gotowanej | 2-3g/kg |
0532 | Aromat Smaczek | 0,5-1g/kg |
0533 | Aromat Kulinarny | 2-4g/kg |
0534 | Aromat krotoszyńska | 4-5g/kg |
0541 | Aromat cebuli smażonej | 2-3g/kg |
N016 | Przyprawa uniwersalna | 2-4g |
Kategorie produktów