Wyroby tradycyjne
marynata do szynek

Płyny do mycia naczyń,
mydła, dezynfekcja

Lideretta
i mieszanki smakowe

Płyny do zmywarek,
płyny myjące, nabłyszczacze

Funkcjonalne środki wspomagające kutrowanie

Nr asort. ASORTYMENT Dozowanie
0811 EURO KUTER 5 g/kg
0812 Środek funkcjonalny do parówek 10 g/kg
0813 Emulgator do pasztetów 6 g/kg
0814 PEKLOMIX E-50 – emulgator do wędlin 10 g/kg
0809 EURO FRESH S 1-3 g/kg
0816 EURO FRESH – Środek przedłużający trwałość gotowych wyrobów,korzystnie wpływający na wybarwienie. Zapobiega utlenianiu się wyrobów 1-3 g/kg
0830 STAB-MIX – Środek stabilizujący barwę 0,5-1g/kg
Wykonanie: dobrepiksele.eu
Facebook
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Twitter